NYFÖDD

nyfodd4

NYFÖDDFOTOGRAFERING

Under en nyfödd fotografering fångar jag er nyfödda under de allra första dagarna och skapar vackra bilder som i framtiden får er att minnas och återuppleva ert barns första tid i livet.

Nyföddfotograferingen innan är bäst att boka redan innan bebis är född. Den bästa tiden är när bebisen är mellan 5-12 dagar. För att vara säker på att få en tid rekommenderar jag att ni bokar en preliminär tid under sista månaderna av graviditeten. Sedan håller vi kontakt under sista tiden för att se när liten bestämmer sig för att titta ut och eventuellt bokar vi om efter hand. Den här första tiden sover den lilla mycket och fotograferingen brukar oftast vara en blandning av sovande och vaken. Redan efter två veckor kan bebisen hålla sig vaken längre och rätar och sträcker på ben och rygg.

Jag räknar med att en nyfödd fotografering tar mellan 1-3 timmar. Jag vill att det skall finnas gott om tid och att vi skapar en lugn, trygg miljö för fotograferingen. Man vet aldrig hur det blir med små barn så det är skönt att kunna ta tid för mat och mys med bebisen under tiden vi fotar.  Det är fantastiskt att föreviga hela familjen tillsammans och syskon får gärna följa till fotograferingen med men då rekommenderar jag att någon följer med och kan gå iväg med syskonet eftersom det är en lång tid för en liten att sitta stilla och vi behöver lugn och ro för att ta fina bilder på bebisen.

Efter fotograferingen väljer jag ut de bästa bilderna och du får en fotokarta att välja vilka bilder du vill ha i digitalt format.

  • 1-3 timmars fotografering
  • Levereras som redigerade högupplösta digitala filer med fri användning
  • Ett webbgalleri och en mobilapp som du enkelt kan dela med nära och kära.