Belle_DSC_3129_webb

BARN & FAMILJ

Barn i alla åldrar är otroligt roligt att fotografera! Varje ålder har sin charm. Det spontana glada, tjuriga, trumpna, allvarliga, energiska som finns hos barn – allt detta skapar vackra och personliga bilder. Jag är en ”lekglad” person och under en fotografering hos mig så är målet att ha roligt. Det kan bli en del bus och kanske en sång eller två 🙂

Vi bokar en tid som passar ditt barn. Det bästa är att hitta en tid när de har fått sova och äta och är redo för lite lek. Det kan vara bra att ha med lite mellanmål och leksak om vi behöver ta en paus.

Jag räknar med ca 1-2 timmes fotografering, kanske mer om vi behöver. Jag vill ju som sagt att det skall finnas tid för lek och bus. Jag följer barnet eller barnen med målet att fånga just den lek eller det infall som dyker upp. Allt för att försöka fånga personligheten på bild.  Skulle det vara så att vi har en liten som inte alls vill vara med på bild så bokar vi om till en ny tid utan kostnad.

Efter fotograferingen väljer jag ut de bästa bilderna och du får ett galleri att välja vilka bilder du vill ha i digitalt format.

  • 1-2 timmars fotografering
  • Ett webbgalleri och en mobilapp som du enkelt kan dela med nära och kära.
  • Mer info och priser hittar du HÄR