FOTOGRAFERING

Belle_DSC_2995_webb

SKULLE DU VILJA BOKA EN FOTOGRAFERING?

Vill du föreviga något på bild? Din goa nyfödda bebis små fötter eller din 6-årings busiga ögon? Vill du dokumentara ditt barns första år eller kanske ha bilder på din gravidmage? Jag erbjuder porträttfotograferingar av både stora, små och hela familjen.

Var vi befinner oss för er fotografering är upp till er. Vill ni vara i hemmets lugna och trygga miljö, vill ni komma till min studio i Sparsör, eller ska vi kanske ses utomhus någonstans? Jag hjälper och guidar er så vi tillsammans kan hitta fram till den fotografering ni vill ha.

Nedan hittar du ett par förslag på fotograferingar, men du är alltid välkommen att höra av dig för andra upplägg eller paket så kan vi säkert komma fram till något tillsammans.

Hör av dig till mig på johanna@hosjohanna.se med dina tankar och önskemål så ser vi om jag är rätt fotograf för dig. Min utgångspunkt är Sparsör/Borås. Jag är godkänd för F-skatt.

Varmt välkommen!

Johanna Kinander

BARN & FAMILJFOTOGRAFERING

Barn i alla åldrar är otroligt roligt att fotografera! Varje ålder har sin charm. Det spontana glada, tjuriga, trumpna, allvarliga, energiska som finns hos barn – allt detta skapar vackra och personliga bilder. Jag är en ”lekglad” person och under en fotografering hos mig så är målet att ha roligt. Det kan bli en del bus och kanske en sång eller två 🙂

Vi bokar en tid som passar ditt barn. Det bästa är att hitta en tid när de har fått sova och äta och är redo för lite lek. Det kan vara bra att ha med lite mellanmål och leksak om vi behöver ta en paus.

DSC_7810

Home10B

GRAVIDFOTOGRAFERING

Att vänta på ett barn är en av de mest fantastiska sakerna man går igenom i livet. Vem är det som gömmer sig därinne? Det är en spänd förväntan. Vill ni föreviga magen och er tillsammans på bild så är detta en fotografering för er.

Vi kan fotografera både inne eller ute. Vad passar er bäst? Att fotograferas tillsammans är något personligt så jag brukar rekommendera att ni hör av er för att vi ska sätta ihop och planera en fotografering som passar just er.

 

NYFÖDDFOTOGRAFERING

Under en nyfödd fotografering fångar jag er nyfödda under de allra första dagarna och skapar vackra bilder som i framtiden får er att minnas och återuppleva ert barns första tid i livet.

Nyföddfotograferingen innan är bäst att boka redan innan bebis är född. Den bästa tiden är när bebisen är mellan 5-12 dagar. För att vara säker på att få en tid rekommenderar jag att ni bokar en preliminär tid under sista månaderna av graviditeten. Sedan håller vi kontakt under sista tiden för att se när liten bestämmer sig för att titta ut och eventuellt bokar vi om efter hand.

Nyfodd collage 2

johannakinander_DSC_0973_webb

30042016-DSC_2149

PORTRÄTTFOTOGRAFERING

Vi tar mycket bilder på oss själva idag med telefoner och kameror. Men allt för sällan tar vi minnesvärda bilder på oss tillsammans som vi framkallar och sätter på väggen. Jag hoppas jag kan hjälpa er med det.

Vill ni fota i studio, kanske hemma? Eller så hittar vi en plats utomhus! Jag hjälper gärna till med idéer men om du har något du vill föreviga på bild så ska vi givetvis försöka göra  verklighet av det. Kanske är det en fest, eller ett födelsedagskalas som ska förevigas?

Hör av dig med din idé så hjälper jag gärna till.